Antenna 5

Antenna 5

1994, го формиравме Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција.Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат (CHR) Contemporary Hit Radio.Водителите на Антена 5 понудија нов, во тоа време модерен стил на најавување, прилагодувајќи го гласот кон ритамот на музиката и воведоа нов стандард кој создава и радио динамика, која е знак за препознатливост на Антена 5.Больше

Контакты радио Antenna 5:
Телефон: +389 2 311 1911
Адрес: Tetovska 35, 1000 Skopje, Macedonia


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио