Vink Radio

Vink Radio

Радио Vink не само што ги свирел своите оригинални радио програми, туку исто така има и програми надвор од музиката. Утринската емисија на радиото започнува со сопствен оригинален стил кој ги привлекува слушателите кон своите радио програми од самиот почеток на денот.

Контакты радио Vink Radio:
[email protected]
Телефон: +389 2 613 8066,


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио