Ekspres Radio

Ekspres Radio

Екипата на Експрес радио е професионална и секогаш водечка цел на вработените во Експрес радио е дека слушателот и деловниот партнер секогаш се во право и секогаш се исполнуваат нивните барања. За музиката што се емитува на нашата програма се внимава таа да биде квалитетна. На Експрес радио се емитуваат хитови од забавна македонска и од екс југословенските простори. Секој работен ден од 07 до 10 часот се емитува утринска програма која претставува еден вид на градски информатор и слушателите се запознаваат со се она што се случувало и ќе се случува во градот.Больше

Контакты радио Ekspres Radio:
[email protected]
Телефон: 034/345-131, Мобилен: 070/214-070; 071/214-070; 071/341-077
Адрес: ул. „Ленинова“ бр. 1


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио