Radio Sportsko

Radio Sportsko

Концепцијата на Спортското радио 90.3 фм е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани во Македонија, но и надвор од нашите граници. На тој принцип е изградена и програмската шема на радиото, која опфаќа голем број на содржини кои го привлекуваат вниманието на слушателите во текот на целиот ден.Больше

Контакты радио Radio Sportsko:
[email protected]
Телефон: +389 2 312 1903
Адрес: bul 8 SEPTEMVRI BB SALA ,,BORIS TRAJKOVSKI'' Skopje 1000


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио