Radio 106

Radio 106

106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани. 106-ка нуди и други интересни програмски содржини за кои повеќе ќе дознаете со разгледувањето на страницата.

Контакты радио Radio 106:
[email protected]
Телефон: +389 47 228 106
Адрес: Krushevo 6 G 7000 Bitola


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио

Радио 106

Радио 106

"Радио 106" – это популярная, легкая музыка разнообразных направлений, как российских, так и зарубежных исполнителей.

Контакты радио Радио 106:
[email protected]


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио