Super Radio

Super Radio

Супер радио ја започна својата приказна во далечната 1992 година, веднаш по осамостојувањето на Република Македонија. Успеавме успешно да ги поминеме сите детски медиумски болести со кои се сретнуваа сите медиуми кои ја започнаа својата приказна некаде на почетокот на 90-тите години. Со огромното искуство стекнато низ год

Контакты радио Super Radio:
[email protected]
Телефон: 046 260 078


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио