Time Fm

Time Fm

Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која е основана во 1995та година и е единствен радио медиум од Општина Гевгелија. Медиумот работи по светски пропишани стандарди, по популарниот „топ 40“ формат на радио станица и нуди 24 часовна квалитетна радио програма, исполнета со едукативни и забавни содржини, контактни емисии и пред сè — музика за сечиј вкус.

Контакты радио Time Fm:
[email protected]
Телефон: 034 214-995
Адрес: ул. Јосиф Јосифовски 1480 Гевгелија, Македонија


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио