ZONA M1 RADIO

ZONA M1 RADIO

Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. Едноставно ја негуваме балканската музичка шема која ја следат преку 150000 слушатели.

Контакты радио ZONA M1 RADIO:
[email protected]
Телефон: 02/ 2522 275
Адрес: Благоја Стефковски бр. 65 1000 Скопје Македонија


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио