Radio 105 Bombarder

Radio 105 Bombarder

Ова е официјалната веб страна на Радио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете да најдете информации за нас а исто така преку оваа страна ви е овозможено слушање на Радио 105 во живо директно од нашето студио.Ова радио постои веќе 25 години, зрачи на бранова должина од 100,5 МHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа а исто така можете да ја следите и преку интернет

Контакты радио Radio 105 Bombarder:
[email protected]
Телефон: +389-47-609-205, 071 571 001
Адрес: Bitola Macedonia 7000


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио