Radio MEFF

Radio MEFF

Радио Мефф е музичка радиостаница во приватна сопственост, лоцирана во градот под Марковите Кули — Прилеп. Емитуваме програма на фреквенција од 98,7 MHz во стерео техника и напреден Радио Дата Систем. Постоиме и успешно работиме од 1993 година.Больше

Контакты радио Radio MEFF:
[email protected]
Телефон: +38948411111
Адрес: ул „Мирче Ацев“ бр 11а7500 Прилеп Македонија


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио