Radio Rosa

Radio Rosa

Нашата мисија е да ја осигураме навиката за негување на народната песна, да обезбедиме простор и да дадеме поттик на нови и надежни таленти да станат дел од најзначајниот сегмент на современото општество – народната музика.

Контакты радио Radio Rosa:
Адрес: Бул. Партизански Одреди 48/2 Скопје


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио