Radio Bubamara

Radio Bubamara

Во почетоците на транзицијата мрачните сили на олигархијата, во 1994 година го формираа РАДИО БУБАМАРА, кое имаше за цел со својата програма да ја затруе прогресивната работничка класа нудејќи им забава, деноноќно слушање радио, политички говори и препишани програми.Големата популарност на радиото на многу невработени им ја олесни можноста да не одат на работа, да не се надеваат на работен стаж, синдикат и плата. Во изминативе 10 години РАДИО БУБАМАРА ја постигна својата цел и ја доби посакуваната таргет група од 400 000 невработени, 80 000 акционери, 100 богати политичари и 7000 Mакедонци со бугарски пасош.

Контакты радио Radio Bubamara:
[email protected]
Телефон: +389 2 306 36 93
Адрес: бул. Партизански Одреди бр. 62, ламела Ц, мезанин влез 1


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио