Capitol FM

Capitol FM

Зрачиме на фрекфенција 106,5 MHZ FM стерео. Студиото се наоѓа во Козле и е меѓу најголемите и најубавите студија во Македонија. На 200 м2 сопствен деловен и наменски простор се реализира магијата наречена CAPITOL FM радио.

Контакты радио Capitol FM:
[email protected]
Телефон: +389 75 202 525


Оцените радио
LaLaRadio.online
Отзыв о радио